Smart med et oppusteligt telt

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det kan være helt ubeskrivelig besværligt at skulle sætte et fortelt op, og det samme gælder, når det skal tages ned igen. Det er især irriterende, at det er så besværligt og tager så lang tid, hvis man kun skal overnatte på den aktuelle campingplads et par dage. Heldigvis er der en løsning på dette problem.

Vælg det oppustelige telt

Hvis du vil slippe for alle besværlighederne ved det klassiske fortelt, når du er på farten og ikke overnatter det samme sted særlig mange dage ad gangen, skal du vælge et oppusteligt telt. Det er noget nemmere at håndtere, og gøres det rigtigt, tager det kun få minutter at sætte op. Det sparer altså dig som weekendcampist eller campisten, der skifter plads meget, for en del tid og problemer.

Du skal dog være opmærksom på, at et oppusteligt telt ikke er lige så holdbart som det klassiske fortelt, da der er fokuseret mere på håndterbarheden end på holdbarheden. Så er du fastligger eller en campist, der bliver det samme sted længe, skal du ikke vælge det oppustelige telt. Det er udelukkende produceret til dem, der flytter sig meget eller ofte. Du kan dog øge holdbarheden på dit oppustelige telt, hvis du sørger for at vælge et med et vandsøjletryk på 4000 i stedet for et på 2000 eller 3000.

Teltmesteren har det hele

Teltmesteren er et fantastisk sted at handle, da de har et stort udvalg af netop oppustelige telte, men også mange andre typer telte. De handler med de to hollandske superproducenter, Doréma og Walker, og du er derfor sikker på, at du får et telt af høj kvalitet. Se oppusteligt telt her. Desuden går teltmesteren meget op i at opfylde deres kunders behov, og de gør derfor alt, hvad de kan, for at hjælpe. Du kan f.eks. altid ringe dem op, hvis du ønsker hjælp eller har et spørgsmål.