Oppusteligt letvægtstelt af høj kvalitet

By:

Med mere end 15 års erfaring indenfor fortelte, er Teltmesteren blandt dem i Danmark, der hurtig kan spore sig ind på netop dit behov. Er man fastligger, rejser man meget fra sted til sted eller tager man på vintercamping, så er det vidt forskellige behov som skal dækkes.

Teltmesteren fører telte af høj kvalitet og til meget konkurrencedygtige priser. Man kan kun købe deres produkter på nettet, men de har et meget kompetent personale siddende ved telefonerne hele tiden. På den måde kan de besvare alle de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med dit køb af fortelt, og man føler sig virkelig godt behandlet hos Teltmesteren.

Hvis du er en af de campister, der godt kan lide at bevæge dig fra sted til sted på din ferie, så er letvægtstelte et super godt valg. Du kan bruge det til en weekendtur eller til de længere ture, hvor du flytter dig ofte. Hvis du vil være sikker på at undgå blæst og regn, så vælg et letvægtstelt med vandsøjletryk 4000, da det kan klare flere regnbyger end dem med vandsøjletryk 2000 og 3000.

Teltmesteren fører 12 forskellige modeller i flere farver, desuden er der mulighed for at købe en ekstra sovekabine, der kan kobles på dit letvægtstelt. Læs meget mere om vores oppustelige telte på her.

Teltmesterens telte passer til campingvogne med en højde på 235 – 255 cm. De fører flere forskellige modeller med bl.a. fronte, der kan rulles op, døre i flere sider, ombyttelige sider, myggenet. Glasfiber eller stålstativer, telte i forskellige vægtklasser, mulighed for udbygning. Alle deres telte har tapede syninger og er komplette med understykke og pløkke. De har leveringstid på mellem 3-5 dage, fri fragt ved køb for mere end kr. 1000,- og de kan tilbyde en rentefri finansiering. Desuden giver Teltmesteren altid prisgaranti.

Hvis du leder efter et oppusteligt fortelt af høj kvalitet, så ring til Teltmesterens meget hjælpsomme personale på tlf. 22273637 for yderligere information.