Oppustelige telte fra teltmesteren.dk

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Min kæreste og jeg har altid holdt af at rejse sammen – forlænget weekend i Amsterdam, skiture til Norge og Østrig, vandreture i Pyrenæerne såvel som i Vietnam, øhopping på Hawaii, shoppingture til New York, Paris, London, kulturrejser til Venedig, Rom, Athen – you name it. På nær charterrejser og all inclusive har vi prøvet noget nær alt, og grunden til, at vi ikke er faldet for netop de to typer rejser, er, at alt er tilrettelagt for én, og man har meget lidt selvbestemmelse. Jeg kan godt se, at det kan virke afslappende for nogle, men selv får jeg kriller af at skulle tilbringe 1-2 uger samme sted uden mulighed for at stikke lidt af fra planen.

Derfor stod vi i lidt af en kattepine, da vi lagde os børn til. Børn har på mange måder en begrænsende effekt på ferielivet – man kan ikke bare spænde børnene bag på rygsækken og begive sig ud i det blå. Der er mange faktorer at tage hensyn til, og det ville ende i stress, hvis vi skulle rejse med børnene på samme måde som vi rejste alene.

Vi nægtede dog at give køb på det frihedsideal, der har drevet os hidtil, og derfor kom vi frem til, at det bedste alternativ ville være campingferie. Således købte vi en campingvogn, som er stor nok til at rumme os alle, men samtidig kompakt nok til ikke at optage for meget plads – for fleksibilitetens skyld. Af samme grund valgte vi at anskaffe et oppusteligt telt fra http://www.teltmesteren.dk/, hvor du finder det absolut største udvalg af fortelte til campingvogne. Et oppusteligt telt har den store fordel, at det er let at håndtere – det kan slås op af en enkelt person – samtidig med, at det ikke fylder alverden i sammenslået tilstand. Og til den pris får du rigtig meget telt!