Oppustelig telt fra Teltmesteren.dk

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når jeg snakker ferieplaner med mine kolleger, bliver der ofte kigget underligt på mig, når jeg afslører, at jeg er pensioneret campist. Jeg elsker det frie liv på vejene og det trygge og hyggeligt miljø på campingpladser rundt omkring i Europa. Den helt særlige stemning, som hersker blandt campister – såvel turister som fastliggere – gør mig glad og positiv på en måde, som en All Inclusive ferie til Tyrkiet eller en vandretur på Sri Lanka aldrig ville kunne gøre. Jeg glæder mig hvert forår til at trække campingvognen ud af garagen og få den sat i stand, og sætte mig til rette om aftenen med et glas vin og et kort over Europa for at finde mine destinationer.

 

Så når mine kolleger gør klar til at tilbringe timer i security-kø og checkin-område i diverse lufthavne samt tætpakkede flyvemaskiner, triller jeg ud på landevejen med min egen musik på bilstereoen og min helt egen agenda for hvor næste stop skal foretages. Vil jeg have en kaffepause og læse avis på en rasteplads undervejs, er det dét jeg gør. Og min egen madpakke, medbragt i køleboks, slår til enhver tid den platsik-mad, der serveres på flyveren. Når jeg først har parkeret vognen på pladsen og slået forteltet op, er tiden 100% min egen – jeg bestemmer selv om jeg vil slappe af, besøge seværdigheder i området, spise på en lokal restaurant eller handle ind i supermarkedet og tilberede mit eget måltid i mit medbragte udekøkken. Dét er da livet!

 

Hvis der virkelig skal være noget ved det, er det sagen med et rummeligt fortelt. Det er som at få en hel ekstra stue forærende – det kan vel sammenlignes med at have en suite istedet for et hotelværelse! Hos Teltmesteren.dk fandt jeg lige det fortelt jeg skulle bruge: Et oppusteligt telt, som er let at montere, slutter helt tæt, og giver mig al den ekstra plads jeg kunne ønske mig. Hos Teltmesteren.dk er det let at finde et fortelt i høj kvalitet til en rimelig penge – og de penge, du sparer, kan bruges til at gøre din campingferie endnu sjovere!