Ny sæson – nyt fortelt

By:

Ny sæson – nyt fortelt

Hvis du, ligesom jeg, er udpræget campingentusiast, så har du det måske ligesom jeg, når det kommer til fortelte til campingvognen. For forteltet er der, hvor magien sker, og forteltet er der, hvor det skal være rarest at opholde sig. Forteltet er det første, folk ser, når de kommer forbi vores plads og hilser, og det er ligeledes her, vi sidder og spiser, hygger, spiller og snakker med nye mennesker. Så naturligvis skal det se ordenligt ud – og gerne være nyt!

 

Netop vigtigheden af forteltet betyder således også, at jeg med jævne mellemrum udskifter det. Det sker ikke hver gang, vi tager hul på en ny sæson, men der skal ikke meget til, før jeg føler, at et nyere vil være pænere. Så derfor skifter jeg ofte mit fortelt. Igen i år har jeg erhvervet mig et nyt, som jeg er rigtig glad for. Det er åbent, det fyldes nemt med lys, og så er det nyt og flot. Det passer ligeledes til vores campingvogn, i og med at det deler de samme nuancer af blå og hvid – og så er det desuden også ganske nemt at stille op, hvilket er ret vigtigt for en ældre herre som jeg selv.

 

Jeg handler altid hos Teltmesteren

Som sagt så er det ikke hver sæson, at jeg køber et nyt fortelt. Det ville trods alt være frås. Men alligevel sker det relativt ofte. De sidste mange gange jeg har købt et fortelt, så har det været samme sted. Jeg er begyndt at foretrække Teltmesteren.dk, fordi de har et bredt sortiment af telte til alle situationer – uanset om det er solsejl til udendørs brug eller helt normale fortelte, vintertelte eller letvægtstelte. Jeg er i hvert fald endnu ikke gået forgæves i jagten på et ordenligt telt til mine behov.

 

Dermed har Teltmesteren.dk altså også min fulde anbefaling, fordi de både kan konkurrere på sortiment, men ikke mindst også priser og levering. Jeg ser i hvert fald personligt ingen grund til at skulle finde et andet sted at købe udstyr til min campingvogn.

Posted in: fortelte