Lufttelte fra Teltmesteren.dk

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

I sommers skete det: Jeg blev rigtig voksen! Efter 34 år med spontane weekendture til Amsterdam og Berlin, storbyferier i London, Paris og Barcelona, trekking i Nepal og rundrejser på alle kontinenter fandt jeg pludselig mig selv på campingmesse I Bella Center, i færd med at bedømme campingvogne ud fra indretning. Istedet for at stille spørgsmål som “Kan disse vandrestøvler stå distancen på Caminoen?” vurderede jeg holdbarheden af køjesenge. Og istedet for luksushoteller i Sydney og bungalows på Bali forestillede jeg mig hvordan hver enkelt campingvogn ville tage sig ud på en skånsk eller nordtysk campingplads.

 

Jeg ved godt, at jeg. Før jeg lagde mig børn til, hårdnakket påstod, at jeg ikke ville opgive mit frie rejseliv. Man kan da sagtens rejse med børn, hævdede jeg fnysende, når nogen tillod sig at antyde, at eens liv ændrer sig ret drastisk, når man vælger at formere sig. Men jeg, som så mange andre før mig, blev også klogere. Og med to børn i den alder, hvor der stadig bæres ble, men godt kan tumles rundt, virker campistlivet mere tiltalende end en honeymoon suite på The Carlton.

 

Hvorom alting er, anskaffede vi jo campingmonsteret få uger efter, og da den forkromede drøm trillede ind i carporten, så jeg mit tidligere rejseliv fordampe. Men faktisk var jeg ikke tris, for det var jo begyndelsen på et helt nyt eventyr. Og jeg gik straks igang med at samle udstyr.

 

Hos http://www.teltmesteren.dk/ fandt jeg lige nøjagtig det fortelt, jeg stod og skulle bruge. Et såkaldt lufttelt, som nemt og bekvemt kan slås op foran campingvognen uden de store anstrengelser – og så til en yderst favorabel pris! Jeg kan sagtens leve med at være campist de næste mange år, hvis det skal være så nemt og billigt. Så kan jeg jo altid spare op til en jordomrejse i mellemtiden!

 

Posted in: lufttelte