Letvægtstelte fra Teltmesteren.dk

By:

Dengang jeg blot var en fattig studerende, og SUen skulle række til både bøger, mad, husleje og lidt sjov og ballade i weekenden, var der ikke meget tilbage at holde ferie for. Og hele idéen med Interrail tiltalte mig bare ikke, da jeg altid har hadet og afskyet at køre i tog. Så mange ferier blev afholdt i venners familiers sommerhuse rundt om i Danmark, hvilket i og for sig er hyggeligt nok, men måske ikke så interessant i længden.

 

Så var, det, at en af dem fra kollegiegangen fik en brilliant idé: Hvis var bare var fem, der var villige til at rykke lidt sammen og bo lidt tæt og sidde lidt tæt sammen i en bil, kunne vi splejse om at leje en campingvogn, låne en bil af en af vore forældre, og rejse Nordeuropa tyndt for en pris der sagtens kunne matche et SU budget. Og således var en stolt tradition grundlagt.

 

Nu tjener vi jo allesammen penge nok til sagtens at kunne rejse på kyrdstogt en gang om året, og det er da også, hvad nogen af os gør – i vinterhalvåret. For sommeren er stadig helliget campinglivet. Vi har alle travlt med vore jobs og familier og har sjældent tid til at se hinanden, så tre uger hver sommer er helliget studiekammeraterne – og til alt held er samtlige vore ægtefæller med på idéen.

 

Til enhver campingferie hører et ordentligt fortelt, hvor man kan tilbringe regnvejrsdage og kølige sommeraftener. Samtidig er vi, i takt med at vi er blevet ældre, også blevet lidt mere krævende med hensyn til lebensraum, og gider ikke rigtig sove tæt mere. Her er forteltet også handy.

 

Hos Teltmesteren.dk gjorde vi et kup, da vi fandt det perfekte letvægtstelt til næsten igen penge – og så endda på tilbud! Til den pris behøver man ikke forvente kvalitet, men også her blev vi glædeligt overrasket. Alle telte fra Teltmesteren.dk er af særdeles høj kvalitet, og kan på det kraftigtse anbefales!

Posted in: letvægtstelte

Letvægtstelte fra teltmesteren.dk

By:

Hver sommer drager jeg af sted på min årlige campingferie for at mødes med mine gamle bekendte på campingpladserne i det smukke Nordtyskland. Her har vi en årlig tradition for at mødes på kryds og tværs på forkellige campingpladser, drikke nogle øl, grille, og udveksle historier fra året der er gået. Det er min måde at holde ferie på, ligesom andre rejser tiil Thailand eller tager på vandretur i Alperne, og jeg synes, det er hyggeligt at komme ud og møde en masse gamle venner. Hver år kommer der nye til, som for det meste bliver hængende i årevis, og det glæder mit gamle campisthjerte at se, at traditionen fortsætter.

 

Min seneste campingvogn er af nyere dato, og jeg er blevet lidt mere kræsen med årene. Derfor stiller jeg også ret store krav til mit udstyr, herunder forteltet. Det skal være solidt og samtidig let at have med at gøre (man er vel ikke body builder). Samtidig skal det være rummeligt, så jeg kan invitere gutterne indenfor, hvis det regner – og jeg vil gerne kunne opbevare en kasse øl eller to samt mit tøj i forteltet, så jeg ikke skal bruge plads på det i campingvognen.

 

Hos teltmesteren.dk fandt jeg et stort udvalg af letvægtstelte, som alle udmærkede sig ved at være både lette, tætte og solide. Det var faktisk ret svært at vælge mellem de mange letvægtstelte, som hver især er lækre på sin måde. Letvægtstelte fra teltmesteren.dk passer til alle størrelser campingvogne og alle behov, og til enhver størrelse familie.

 

Da jeg endelig fandt det letvægtstelt, der passede mig, stod det ved min hoveddør efter cirka tre dage. Til prisen var det helt rigtigt, og det var overraskende nemt at montere. Nu ser jeg blot frem til næste sommer, hvor det skal vises frem for gutterne (og gutinderne) i det Nordtyske!

Posted in: letvægtstelte