Letvægtstelte fra Teltmesteren

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når man efterhånden har prøvet alle ferieformer, fra hike i Himalaya til All Inclusive i Tyrkiet, med alt hvad der ligger derimellem af togrejser, dykkerferier og vandreture, trænger man til at få jordforbindelse igen. Og hvilken anden måde egner sig bedre til formålet, end en rigtig vaskeægte dansk traditionel campingferie! Oprindelig var planen at det bare skulle afprøves, så jeg havde lejet en campingvogn for en sommer og inviteret min kæreste med på tur i det danske campinglandskab, fordi vi skulle prøve at opleve det autentiske ferieliv, som det udspiller sig på danske campingpladser.

 

Det gik hverken værre eller bedre, end at vi blev bidt af det. Og sommeren efter fik jeg monteret hængertræk på bilen og investeret i min helt egen campingvogn, top notch indrettet og klar til a indtage Nordeuropa og Skandinavien. Min kæreste og jeg var rørende enige om, at dette skulle være vores ferieform ihvertfald det næste par år, for vi var trætte af at flyve verden rundt og følte os faktisk ikke særlig afslappede efter at være kommet hjem fra trekking i Tibet eller pyramidebestinging i Mexico. Så vi gik sammen på nettet for at finde det helt rigtige ekstra udstyr til camping-projektet.

 

Vi faldt tilfældigt over Teltmesteren.dk og var meget imponerede over det store udvalg af kvalitets fortelte – og så til så billige priser! I webshoppen hos Teltmesteren.dk kan man finde fortelt og letvægtstelt til ethvert behov og enhver størrelse campingvogn. Vi forelskede os i et fortelt med flere rum, som har mulighed for opbevaring og sovepladser. Teltene er godt ventilerede og kan modstå relativt kraftige regnskyl. Samtidig slutter de tæt til vognen, og er udstyret med myggenet, så man ikke blive generet af irriterende småkryb om natten.

 

Priserne er i bund – og kvalitet og service i top! Vi modtog vores telt hurtigt og smertefrit, og var klar til at drage ud i ferielandet med det samme! Tak til teltmesteren.dk for sublim betjening!

Posted in: letvægtstelte