Let fortelt

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hader du at stå på en drønvarm campingplads et sted i Sydfrankrig og døje med at sætte forteltet op for tredje gang på sommerferien? Så findes der heldigvis et alternativ til de ordinære fortelte som kan være lidt besværlige og tunge at sætte op. Der er nemlig kommet en helt ny spiller på markedet, som kan gøre hele processen meget, meget lettere. Her snakker jeg selvfølgelig om oppustelige telte, som kan pille det trælse fortelts problem ud fra jeres ferie. Teltene fungerer sådan at der løber en luftkanal rundt langs sider og kanter, og når du pumper luft heri, vupti så popper forteltet op helt af sig selv, og det eneste der mangler er at forankre det på campingvognen. Derudover så vejer det oppustelige fortelt næsten ingenting i forhold til de ordinære fortelte, og det er også dejligt når det skal pakkes sammen.

Når du får en så klar en fordel med det oppustelige fortelt, så er der selvfølgelig også en downside. De oppustelige fortelte kan ikke klare ligeså meget modstand fra elementerne, som store regnskyl eller en hård storm. Men hvis du camperer i Sydeuropa så er det måske heller ikke så nødvendigt, og skulle der blive varslet en storm, så er det oppustelige fortelt heldigvis ekstremt nemt at pakke sammen.

Så hvis man skal glatte det helt ud og forenkle beslutningsprocessen, så kan man sige at hvis du kun ligger et enkelt sted i sæsonen så skal du holde dig til et ordinært fortelt, men flytter du rundt flere gange i løbet af sæsonen, så kunne det være at du skulle overveje et oppusteligt fortelt.  

Ligegyldigt hvilket telt du vælger, så kig på teltmesterens hjemmeside og bliv inspireret af de mange fortelte i sortimentet. Teltmesteren har nogle kanon gode priser på alle deres fortelte og servicen er altid i top.