Køb fortelt hos Teltmesteren

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har aldrig brudt mig om charterferier, og har ikke på noget tidspunkt følt den store udlængsel eller trang til at drage mod fjerne destinationer på min ferie. Jeg har rejst meget i forbindelse med mit arbejde – og derfor skal mine ferier tilbringes andre steder end i lufthavne, på hoteller eller ombord på fly.

 

Derfor ynder jeg at tage af sted med venner og bekendte, som har det på samme måde. Det er ikke så meget destinationen, der tæller, men selve rejsen og alle de oplevelser, der venter undervejs. Vi hjælpes ad med at pakke bilen, og så har jeg købt en meget stor campingvogn, som indeholder alle de fornødenheder, 4-5 mennesker kan få brug for på en tur ned gennem Europa. Bevæbnet med GPS, en fuld tank, og vejledning til de bedste campingpladser på vejen triller vi af sted hver sommer med eventyret for øje.

 

Det siger sig selv, at pladsen i en campingvogn bliver lige trang nok for mere end to voksne mennesker, så derfor er det nødvendigt med et rummeligt fortelt i god kvalitet, som kan huse noget af selskabet om natten, som som i dagtimerne kan bruges som ly mod eventuel regn og som hyggecentrum i de kølige aftentimer. Jeg havde længe ledt efter et fortelt, som kunne opfylde alle disse krav, og fandt til sidst hvad jeg søgte hos Teltmesteren.dk.

 

I webshoppen findes et righoldigt udvalg af fortelte, alle i samme robuste kvalitet, og tilpasset ethvert behov for rummelighed og fleksibilitet. Forteltet kan bestå af eet stort rum, eller være inddelt i kabiner, alt efter behov. Jeg faldt for et fortelt af den sidste type – et Royal 350 med en ekstra mellemvæg, som kan tilkøbes. Perfekt til den lille familie eller som os – 4-5 venner på tur. Teltet er let at sætte op og slutter 100% tæt til vognen, alle syninger er limede, og er udført i Ten Cate All Season coatet polyester, som er nemt at rengøre og ikke tager imod snavs på samme måde som acryl.

 

Alt i alt en god oplevelse at handle hos Teltmesteren.dk – jeg kan anbefale webshoppen til alle med behov for et godt fortelt!

Posted in: fortelt