Giv campingoplevelsen et pift – køb et letvægtstelt

By:

Da jeg var barn, så var alle ferier i campingvogn. Vi kørte til forskellige pladser, og der var altid andre børn at lege med. Mine forældre faldt altid i snak med de andre voksne, og det var generelt bare drømmeferier på alle områder. Som de fleste andre på min alder, vil jeg gerne ud at rejse, men det er ikke de sædvanlige backpacking i Sydamerika eller Asien, der står på programmet, det er camping gennem Europa. 

En tur som ingen anden 

Jeg skal rejse med en veninde, og det passer perfekt med, at vore studenterhuer udskiftes med fuldtidsjobs, så vi begge kan spare op og så rejse, når foråret begynder nede sydpå. Campingvognen har mine forældre allerede, så den har vi allerede fået lov til at låne, og så skal den ellers pakkes med tøj til det hele og masser af mad på dåse. Vi skal nok finde ud af, hvor vi skal hen, som vi kommer af sted. Men der mangler et eller andet, der gør, at vi kan sidde ude, så alt ikke er campingvogn eller oplevelser. Mine forældre, der jo er ivrige campister sagde, at vi havde brug for et letvægtstelt.

Noget de gerne selv ville have 

Det er et telt, der nemt kan monteres på campingvognen, så det bliver til en lille, ekstra stue, der kan bruges. De havde længe tænkt på, at de ville have sådan et til deres ferier, men nu hvor jeg skulle af sted, kunne de lige så godt købe et med det samme. Jeg skulle bare finde et passende et, så ville de give. Som en slags feriegave, de selv ville kunne få glæde af. Jeg kiggede lidt rundt, men blev enig med mig selv om, at det skulle være hos teltmesteren.dk., at det skulle købes. Jeg fik mine forældre til at kigge å dem, de er jo specialisterne på dette område, og da de blev positivt overraskede over både priser og kvalitet, bestilte vi med det samme. Det blev leveret så hurtigt, at de fik det med på deres sommerferie, og de havde kun rosende ord til overs for det.

Posted in: lufttelte