Fortelt fra Teltmesteren

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

I min familie camperer vi. Det er en årtier gammel familietradition – mine bedsteforældre var blandt de første i Danmark, som anskaffede en campingvogn, og siden er camping blevet en del af min slægts fortælling. Som en anden sigøjnerfamilie drager flere generationer hver sommer i karavane sydpå, nogen gange så langt som til det nordlige Italien, og der har været snak om at udforske Øst- og central Europa indenfor de næste år. Vi bliver dog nødt til at planlægge visse ting lang tid i forvejen, for eksempel bestille plads på campingpladserne, hvis vi ønsker at bo i nærheden af hinanden. Men ellers nyder vi alle det frie liv, familiefællesskabet, og den åbne landevej gennem det europæiske landskab.

 

Der er desværre ingen rig onkel i familien, og selvom camping ikke er den dyreste ferieform, løber det alligevel op. Derfor har ikke alle grene af familien – især den yngre generation – nødvendigvis råd til de store udskejelser, når det gælder udstyr. Og da flere af dem har et eller flere små børn, er det vigtigt, at der ikke bruges alt for meget plads på opbevaring af for eksempel fortelte, da der også skal være plads til tøj, sko, støvler og andre fornødenheder.

 

Derfor handler vi hos http://www.teltmesteren.dk/. Her findes en stort og meget varieret udvalg af campingudstyr, herunder fortelte, som er en meget vigtig del af campinglivet. Et godt fortelt kan spare meget plads i campingvognen, når man ligger på campingplads, for her kan man opbevare vådt fodtøj og madvarer, så det ikke står i vognen og fylder når man skal sove.

 

 

Fortelte fra Teltmesteren.dk er både lette, tætte, og solide – og så er prisen særdeles rimelig. Det betyder, at vi kun behøver handle eet sted, når vi skal købe nyt campingudstyr, for her kan hele familien være med. For nuværende har vi kun fortelte købt hos Teltmesteren.dk, og jeg er ret sikker på, at vi kun vil handle der fremover.

 

Posted in: fortelt