Find et godt tilbud på et telt

By:

 Prisen er altid vigtig, når jeg skal købe et nyt letvægtstelt. Selvom jeg gerne ville være det, er jeg jo ikke lavet af guld. Jeg er derfor nødt til at spare, hvor jeg kan. Det giver også mulighed for at komme noget mere på campingferie. Det kan jeg jo godt lide, at der er plads til. 

Jeg køber som regel letvægtstelt hos teltmesteren.dk, fordi de ofte har nogle gode tilbud. På den måde kan jeg spare lidt penge. Jeg prøver at købe et fortelt, inden jeg får brug for det. På den måde har jeg tid til at vente på et godt tilbud.

En enkelt gang har jeg prøvet, at mit fortelt gik i stykker, fordi min hund kom til at hoppe op af det. Så var jeg nødt til hurtigt at bestille et nyt. Vi havde bare været væk en weekend og skulle af sted på ferie i tre uger weekenden efter. Der var derfor rimelig meget pres på med at finde et nyt telt. Både min mand og jeg havde travlt på arbejdet, fordi vi begge have nogle ting at gøre færdige, inden vi gik på ferie. Vi havde derfor heller ikke tid til at gå ud og købe et nyt telt. Der blev teltmesteren.dk virkelig vores redning. Vi bestilte et nyt fortelt, så snart vi kom hjem fra weekend, og tre dage efter fik vi det leveret. Så var vi klar til at tage på campingferie. 

Og jeg vil lige sige, at det med, at teltet gik i stykker, havde altså ikke noget med teltets kvalitet at gøre. Vi har en stor bernersennenhund, og hvis den hopper op af noget, kan den ødelægge næsten hvad som helst. Derfor har den også fået strenge ordrer om ikke at hoppe op af teltdugen en anden gang. 

Læs mere på http://www.teltmesteren.dk/letvaegtstelte/ 

Posted in: letvægtstelte