Få plads til hele familien i et villatelt

By:

Man kan være sammen på en telt anden måde, når man er på campingferie. Der er ingen tv og computer, og børnene kan ikke bare gå ind på deres værelse. Man kommer dermed til at være meget mere sammen med dem, og det er noget, jeg virkelig nyder. Vi har et stort villatelt, hvor der er plads til hele familien. Det er rart at kunne bo sammen på den måde. 

Hvis du leder efter gode villatelte, kan jeg klart anbefale teltmesteren.dk. De har et stort udvalg af telte i rigtig god kvalitet. Det er telte med et højt vandsøjletryk, der kan holde til vind og vejr. 

Mange foretrækker campingvogne, når de skal på campingferie. I et telt kommer man dog meget tættere på naturen på godt og ondt. Jeg synes, at det er vigtigt, at mine børn lærer at sætte pris på naturen og oplever den med alle sine luner. 

Teltmesteren.dk’s villatelte er nemme at slå op. Selv en campingentusiast som mig har ikke lyst til at bruge en hel dag på at slå teltet op. Det skal kunne gøres hurtigt og effektivt. Det samme, når man pakker det sammen igen. Det skal være nemt at få det på plads i de rigtige poser, så det ikke fylder så meget, og man hurtigt kan smide det ind i bilen eller spænde det fast bag på cyklen. Hvis I skal på vandreferie, vil jeg anbefale, at I finder et lettere telt end et villatelt. 

Hos teltmesteren.dk får man sit telt tre til fem dage efter, at man har bestilt det. Man kan derfor nemt tage på en spontan campingweekend, også selvom man ikke har et ordentligt telt hjemme. Når man køber et telt og udstyr for over 1000 kroner, får man fragten gratis. Det er rart at vide, at der ikke kommer nogen ekstra omkostninger i forhold til det. 

Posted in: fortelte