Få et telt, der er nemt at slå op og tage ned igen

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Her i sommer besluttede min familie og jeg os for, at vi ville nå så mange lande som muligt i vores ferie. Normalt er vi i et eller to lande, og nogle gange har vi bare camperet herhjemme i Danmark. Men i år ville vi virkelig have den fleksibilitet, der er i at have en campingvogn. Vi besluttede os derfor for, at vi i hvert fald skulle nå at besøge fem lande på vores tre uger lange ferie for at opleve, hvor stor forskel der alligevel er på de europæiske lande. 

Det efterlod os dog med det problem, at vores fortelt ikke egner sig til at blive taget op og ned hele tiden. Vi havde derfor brug for et lufttelt, der nemt kunne sættes op og lige så nemt tages ned, når vi kom til en ny campingplads. 

Heldigvis faldt vi her over teltmesteren.dk. Jeg må sige, at jeg med det samme blev imponeret over deres store udvalg af lufttelte, og det var da også derfor, at jeg endte med at bestille et telt hos dem. Det store udvalg og så den gode pris selvfølgelig. Luftteltet kom som lovet til tiden. 

Efterhånden som vi fortsatte planlægningen af vores tur, blev listen med ting, vi manglede længere og længere, og vi gik endnu en gang ind på teltmesteren.dk og bestilte en masse ting hjem. Begge gange har teltmesteren.dk været hurtige til at sende tingene, så jeg har fået dem til tiden. 

Da jeg skulle bestille luftteltet, havde jeg nogle spørgsmål til det. Jeg ringede derfor til teltmesteren.dk, hvor de kunne svare på alle de spørgsmål, jeg havde. Det gjorde det meget nemmere at vælge, hvilket telt jeg skulle have. Den gode service og åbenlyst store viden om campinglivet var også en af grundene til, at jeg vendte tilbage igen anden gang. 

Posted in: lufttelte