De bedste fortelte

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Der er næsten ikke noget bedre end at campere, ifølge mig. Det er en skøn måde at undslippe hverdagen på, og så er det generelt bare herligt at komme lidt rundt i det danske land og få lov til at nyde turen. Jeg har nogle ting, som der altid skal være styr på, inden jeg bevæger mig ud på en campingtur. Én af de ting – som også er en vigtig ting – er et fortelt.

Fortelte fra teltmesteren

Jeg kan personligt ikke undvære et fortelt til campingvognen, når jeg tager ud på længere ture rundt omkring i landet. Et fortelt giver ekstra plads at gå rundt på, og så er det desuden skønt, at man altid har læ og tag over hovedet. Den ekstra plads er også meget vigtig, hvis man er flere afsted på camping, hvilket jeg selv ofte er.

Fortelte kan fås i mange størrelser og afskygninger, og derfor kan det også være lidt svært at finde ud af, hvilket telt og hvor man skal købe det fra. Jeg vil personligt anbefale alle campister at handle hos teltmesteren, da de har et stort udvalg af blandt andet fortelte, og alle deres varer er af høj kvalitet til en fornuftig pris. De har desuden en herlig service, hvor man altid kan ringe dem op, hvis man har brug for vejledning, hvilket jeg selv benyttede mig af, da jeg skulle anskaffe mig et fortelt.

Hurtig levering og reparation

En af teltmesterens andre fordele er, at deres leveringstid er virkelig hurtig. Den er nemlig helt nede på 3-5 arbejdsdage, og det er derfor ikke længe, man skal gå og vente på sit telt. Teltmesteren handler med de to største hollandske producenter inden for telte, hvilket er Doréma og Walker. Eftersom disse to ligger i Europa, er det også nemt at få repareret sit telt, hvis man skulle få det ødelagt eller støde på et problem. Teltmesteren giver alt i alt høj service, kvalitet og gode priser, hvilket er grunden til, at jeg handler mit teltudstyr her.

Posted in: fortelt