Bliv klar til campingferien

By:

Sommeren er over os, og det betyder, at der skal hygges på diverse ferier. Nogle familier vælger at tage en tur til udlandet, andre smutter i sommerhus eller hopper på endagsture. Dog er det ingen af disse ting, min familie og jeg begiver os ud på – nej, vi skal en tur på camping, ligesom vi er det hvert eneste år. Jeg kan ikke stå for hyggen på en campingtur, og det samme gælder resten af familien. Vi er efterhånden blevet lidt eksperter på området, og hvis du vil høre mere om to ting, du bare ikke kan undvære, når du skal afsted, er det bare med at læse videre her i artiklen.

Forteltet er alfa og omega

Du bruger faktisk ikke meget tid i selve campingvognen – jo, det er da her, du og familien sover, men når den står på bræt- og kortspil, samt når der serveres mad, så foregår dette ofte i forteltet. Har I ikke allerede det helt perfekte fortelt, er det med at hoppe en tur forbi teltmesteren.dk. Her har de alt i bedste kvalitet til priser, hvor du med garanti kan følge med. Forteltet er blandt de klart vigtigste ting på campingturen, og det skal der helt være styr på, hvis det ikke allerede er tilfældet.

Husk en cykel til jeres tur

Du har måske tænkt over det – ellers vil det være en god ide. At have en cykel med på ferien er altid en god ide. Det er ikke sikkert, at I bliver placeret helt oppe ved købmanden, og derfor er det altid rart at have en cykel, så der kan blive kørt efter morgenbrød, snold eller andet, når det lige mangler. Har I ikke mulighed for at have jeres normale cykler med, kan der købes cykler, som man kan pakke ned, så de stort set intet fylder.

Er det en campingferie, I skal på i år, er disse to ting rigtig gode at huske.

Posted in: fortelt