Aldrig mere tunge fortelte

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det tager lang tid at sætte forteltet op når man ankommer til en ny campingplads, og det er en træls del af campinglivet. Selve teltdugen er tung, og det er altid noget bøvl at få sat stængerne rigtigt. Teltdugen er kraftig, og stængerne er hårdføre, og det er selvfølgelig rigtig dejligt når man i den danske sommer tit oplever hård blæst og massere af regn. Hvis man ligger på samme campingplads hele sæsonen, så er det jo også fint nok, for så skal teltet kun sættes op og pakkes sammen, en enkelt gang. Men kører du sydpå med familien, og skal bo et par forskellige steder under ferien, så er det typisk den værste tjans, lige efter at tømme toiletbeholderen.

Hvis du er den sidste type campist, så har Teltmesteren guds gave til dig. Teltmesteren forhandler lufttelte, som kan gøre opsætning, og nedpakningsarbejdet hundrede gange nemmere. Et luftfortelt fungerer således at man pumper en luftkanal op, som render hele vejen rundt langs kanten på forteltet. Når disse kanaler bliver pumpet op, ja så står teltet helt ad sig selv, og det eneste du skal gøre er at forankre det til campingvognen. Luftforteltene er selvfølgelig ikke ligeså hårdføre som de ordinære fortelte, og derfor ikke så modstandsdygtige overfor regn og storm. Men når man holder ferie sydpå er der tit mangel på regn og storm, og skulle der komme et varsel om storm, ja så tager det ikke lang tid at pakke luftforteltet ned, og sætte det op igen.

Teltmesteren forhandler de smarte luftfortelte, og du får dem til super gode priser som du ikke får andre steder. Derudover har Teltmesteren selv lang tids erfaring med fortelte, og skulle du have et spørgsmål som du ikke kan finde svar på, så kan du altid skrive eller ringe til Teltmesteren og få svar.

Posted in: lufttelte